Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Spirou & Fantasio 33 - “VIRUS”
Dado A.
#1 Posted : 12. travnja 2025. 15:15:45(UTC)
Rank: Libellus

A u paru s “Tvorcima tišine” koji zatvaraju trilogiju Nica & Cauvina u serijalu, uskoro bi se u prodaji trebao naći i sjajni “VIRUS”, premijerni album Spiroua & Fantasija koji potpisuju legendarni scenarist Tome (Philippe Vandevelde) & maestralni crtač Janry (Jean-Richard Geurts)!

Ova 33. po redu knjiga u albumskom je obliku izvorno objavljena u srpnju 1984. godine i u njoj nam se vraćaju stari znanci poput Grofa od Gljivodvora i Johna Helene, a kod tehničkih detalja nema nikakvih promjena: riječ je o klasičnome francuskom albumu formata (210 x 297 mm), na 48 stranica u boji, tvrdih korica, s nakladom od 250 primjeraka.

Odličan tekst na stražnjoj korici ponovno potpisuje Kowalsky, a kompletan popis naših izdanja u 2025. godini možete pronaći na sljedećem topicu: http://www.libellusforum...aspx?g=posts&t=2652

I za kraj još samo podatak da će regularna cijena 33. albuma Spiroua & Fantasija biti 24,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 19,92 €.

Bacite pogled:

Dado A.
#2 Posted : 12. travnja 2025. 15:17:35(UTC)
Rank: Libellus

A evo i nekoliko stranica iznutra:

chichvarda
#3 Posted : 29. travnja 2025. 8:28:54(UTC)
Rank: Nova faca

Konaćno dođosmo do Tome&Janryja. Narednih 14 epizoda su zaista sjajne, nadam se da će taj podatak malo podići prodaju. U raznim izdanjima (najviše Cinebook) sam pročitao 9 od tih 14, i po meni ovo može da se mjeri sa Frankenom. Recimo sljedeći broj, Avantura u Australiji, je meni lično među najboljim Spiruima ikada.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.