Hvala i Libellusu što ustraje na izdavanju i ovih "jebenih" knjiga.

Hvala i na odgovorima.
Svaka izdana knjiga Nathana (a i drugih, kao što vjerojatno znate) će naći put do mene. I ako poživim i ne dogodi se neki teški "bullshit" tak će biti i dalje.
Neki pametan (ili blesav) prijedlog da bi se stvari oko ovih "jebenih" knjiga prešlo u "manje jebene" ili "nejebene" knjige bez nekih (ne)ugodnih kompromisa teško mogu smisliti.
Recimo:
- Dylan ili Nick iz 3u1 u neki Nu1 oblika da je manje knjiga koje pokrivaju više epizoda
- Martin iz 1 priča 1 knjiga u N priča u jednoj knjizi. Tu bi još i spomenu "Zonu X" gdje bi možda se moglo isto prijeći u Nu1 oblik da se "digne iz mrtvih".
- Recimo Zagor (uz pretpostavku da on šlepa "jebenice") ima svoje c/b izdanje novijih epizoda u okviru ove postojeće i započete "Legendarne" biblioteke ili posebne Zagor c/b biblioteke.
- Nathan, možda za redovnu seriju napraviti slično kao i za Dylana. Ili zapeti sad na neki od popratnih serijala i izgurat do kraja (tipa oba almanaha ili gigant i ona 2 "Velike priče Nathana Nevera" ili Asteroid Argo)
Znam, da to narušava uniformnost kolekcije i da time nekima kosa (ili tlak ako nemju kosu) digne u visine ali eto, napisao sam ovo tako da mogu reći da i ja dajem "knstruktivne" prijedloge.