Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Mister No 172 – “TAJANSTVENA BURMA”
Dado A.
#1 Posted : 17. lipnja 2026. 12:54:20(UTC)
Rank: Libellus

A u paru s brojem 171, u dogledno bi se vrijeme u prodaji trebala pojaviti i 172. knjiga redovnog serijala našega najdražeg pilota pod naslovom “TAJANSTVENA BURMA”!

Scenarij ove napete pustolovine potpisuje Luigi Mignacco, iza crteža stoje Fabrizio Busticchi i Luana Paesani, a autor naslovnica je maestro Roberto Diso!

Ova priča u Italiji je izvorno objavljena u brojevima 331, 332 i 333 redovne serije, u prosincu 2002. te siječnju i veljači 2003. godine, a tehnički detalji su standardni: format izdanja je klasični Bonellijev (160 x 210 mm), knjiga ima 240 stranica (c/b; tvrde korice, dvije unutarnje kolorne naslovnice), a naklada je 300 primjeraka.

Vezano za radnju, nakon Laosa, Mister No, Kruger i Van de Veer kreću za Burmu kako bi Jerry mogao posjetiti Twanga, svoga starog prijatelja iz vremena Letećih tigrova...

Kompletan popis svih naših izdanja u 2026. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellusforum...aspx?g=posts&t=2803 - i za kraj još samo podatak da će redovna cijena ove knjige biti 34,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 27,92 €.

Bacite pogled:

Dado A.
#2 Posted : 17. lipnja 2026. 12:55:15(UTC)

A evo i nekoliko stranica iznutra:

Paulo Adolfo
#3 Posted : 17. lipnja 2026. 23:00:46(UTC)
Rank: Često prisutan

Ljudi, niste fer... Gotovo uvijek ispod naslovnice postavite neku stranicu na kojoj neko maltretira Mr Noa, to čisto pogađa nas fanove dok još nismo ni kupili te epizode. BigGrin LOL
Šalu na stranu, odlične dvije epizode, mislim na ovu i prethodno najavljenu knjigu, naravno. I tako ubrzo stižemo i do broja 379, istim ritmom objavljivanja kao i do sada, nadam se! Smile Kad smo već kod toga, znamo li sada koliko je to tačno knjiga do kraja? Jeste da imam Vč izdanja, ali ne da mi se baš sve to sada prelistavati da bih došao do odgovora. I znamo li na koji će način biti objavljena priča o atomskoj bombi, jeste li donijeli konačnu odluku? Smile
Dado A.
#4 Posted : 18. lipnja 2026. 1:00:17(UTC)

Paulo Adolfo wrote:
Ljudi, niste fer... Gotovo uvijek ispod naslovnice postavite neku stranicu na kojoj neko maltretira Mr Noa, to čisto pogađa nas fanove dok još nismo ni kupili te epizode. BigGrin LOL
Šalu na stranu, odlične dvije epizode, mislim na ovu i prethodno najavljenu knjigu, naravno. I tako ubrzo stižemo i do broja 379, istim ritmom objavljivanja kao i do sada, nadam se! Smile Kad smo već kod toga, znamo li sada koliko je to tačno knjiga do kraja? Jeste da imam Vč izdanja, ali ne da mi se baš sve to sada prelistavati da bih došao do odgovora. I znamo li na koji će način biti objavljena priča o atomskoj bombi, jeste li donijeli konačnu odluku? Smile

Ne, još nismo razmišljali o tome.Smile
Users browsing this topic
Guest (4)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.