Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Mister No cb 63 – “TUAREZI”
Dado A.
#1 Posted : 23. kolovoza 2025. 17:47:25(UTC)
Rank: Libellus

Uskoro bi se u prodaji trebala naći i 63. knjiga Mister Noove cb biblioteke, a naslov joj je “TUAREZI”!

Epizode i autori koji vas čekaju unutra su:

187) Pakleni labirint (Alfredo Castelli / Franco Bignotti) (12./1990.)
188) Putovima Sahare (Guido Nolitta / Roberto Diso) (1./1991.)
189) Tuarezi (Guido Nolitta / Roberto Diso) (2./1991.)

Standardno, sve naslovnice potpisuje maestro Roberto Diso, format knjige je 170 x 240 mm (tvrde korice; 296 crno-bijelih stranica s unutarnjim naslovnicama u boji), a naklada 300 primjeraka.

Vezano za radnju, prvo nas čeka svršetak uzbudljive pustolovine s arheološkom ekspedicijom Linde Garrison i sektom “Al Azif”, a zatim nam slijede legendarni Tuarezi!

Cjelokupan popis svih naših dosad objavljenih izdanja u 2025. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellusforum...aspx?g=posts&t=2652 - te za kraj još samo informacija da će redovna cijena ove knjige biti 37,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 30,32 €.

Bacite pogled:

Dado A.
#2 Posted : 23. kolovoza 2025. 17:48:28(UTC)
Rank: Libellus

A evo i nekoliko stranica iznutra:

nenad.nbgd
#3 Posted : 23. kolovoza 2025. 20:19:17(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Da lagano i ovo privodimo kraju... ;) Još 4, ako je ostalo onako kako je bilo govora ranije.
Diging Bil
#4 Posted : 24. kolovoza 2025. 22:31:30(UTC)
Rank: Nova faca

Man
Zašto kraju?
Koliko se sećam bilo je reči da se sa CB dogura do broja 200, pa će se onda videti šta i kako dalje (verovatno zavisi od isplativosti, Dade znaju najbolje). Ja koliko znam ima nas podosta koji smo ovo nastavili kupovati. Iskreno ne bi volio ostati uskraćen za ostatak...

Edit: Sada vidim da je pisano o ovome u komentarima za broj 64, sorry.
Mido80
#5 Posted : 25. kolovoza 2025. 23:36:26(UTC)
Rank: Nova faca

Sad sve ovo zakucati sa MNo De Luxom 😆,pa Tex De Lux i eto vrhunac za ovu godinu.💪💪
nenad.nbgd
#6 Posted : 26. kolovoza 2025. 0:57:26(UTC)

Man
Diging Bil wrote:
Zašto kraju?
Koliko se sećam bilo je reči da se sa CB dogura do broja 200, pa će se onda videti šta i kako dalje (verovatno zavisi od isplativosti, Dade znaju najbolje). Ja koliko znam ima nas podosta koji smo ovo nastavili kupovati. Iskreno ne bi volio ostati uskraćen za ostatak...

Edit: Sada vidim da je pisano o ovome u komentarima za broj 64, sorry.

Zašto? Zato što je prva MrNo kolekcija, koju je doooosta nas skupljalo, a neki (smo) se prilično namučili da je skupimo i trebalo nam je par godina za taj poduhvat, praktično (ovim nastavkom i eventualnim "produženjem" na 200+ brojeve) obesmišljena. Zašto sam jurio sve brojeve sa početka kolekcije? Zašto sam kupovao sve novo, odmah kako je izlazilo (negde od broja 57) i nisam čekao da nešto bude na popustu? Ne kukam zbog novca, da se odmah razumemo. Uložio sam lepu količinu truda da sve imam kompletno (iako sam 5 godina kasnio sa početkom kupovine, ne znam ni sam zašto) i onda - abrakadabra i kolekcija se nastavlja na kolor izdanje. Kao što i rekoh - sve je trebalo završiti sa brojem 53 ("Put u pakao" - može se razumeti na više načina). ;) Ali, kako sam ludak koji mora imati sve objavljeno - nastavio sam i ja. Sad stvarno mislim da je vreme da se podvuče crta.
Da ne tupim više... ;)

P.S. Danas, pre posla, uzeh da pročitam knjige #61 i #62 i naravno, sa uživanjem se vratih u MrNo golden age. Jeste ova "Afrika" stvarno najbolji period MrNoa.
ZoranC
#7 Posted : 26. kolovoza 2025. 10:16:25(UTC)
Rank: Često prisutan

Bez namjere da te uvrijedim, ali malo egoističan stav. Nisu ove nove knjige tako jeftine da bi opravdale obrazloženje koje bi možda bilo primjereno kad je izdavač AF HC klasika iste na sajmu prodavao po 10 kuna, a kolekcionari ih kupovali po striparnicama po 40 kuna.
Neka nama stripova. Ja npr. nemam c/b biblioteku pa dobro dođe, a i nisam opsjednut da sve kompletiram.
CheddarBob
#8 Posted : 26. kolovoza 2025. 10:16:54(UTC)

Man
nenad.nbgd wrote:
Zašto? Zato što je prva MrNo kolekcija, koju je doooosta nas skupljalo, a neki (smo) se prilično namučili da je skupimo i trebalo nam je par godina za taj poduhvat, praktično (ovim nastavkom i eventualnim "produženjem" na 200+ brojeve) obesmišljena. Zašto sam jurio sve brojeve sa početka kolekcije? Zašto sam kupovao sve novo, odmah kako je izlazilo (negde od broja 57) i nisam čekao da nešto bude na popustu? Ne kukam zbog novca, da se odmah razumemo. Uložio sam lepu količinu truda da sve imam kompletno (iako sam 5 godina kasnio sa početkom kupovine, ne znam ni sam zašto) i onda - abrakadabra i kolekcija se nastavlja na kolor izdanje. Kao što i rekoh - sve je trebalo završiti sa brojem 53 ("Put u pakao" - može se razumeti na više načina). ;) Ali, kako sam ludak koji mora imati sve objavljeno - nastavio sam i ja. Sad stvarno mislim da je vreme da se podvuče crta.

SZOCK
cladis
#9 Posted : 26. kolovoza 2025. 18:22:46(UTC)
Rank: Često prisutan

Od viška glava ne boli ,kaže stara narodna.
Ima ljudi koji nisu nabavili iz raznih razloga cb verziju pa im je ovo super prilika.Zašto jednostavno ne ostaviš kolekciju u boji a cb nastaviš onu redovnu.I ja sam u 1-2 god.
Nabavio sve od DD redovne , osim broja 34 koji malo divlja sa cijenom i baš me obradovalo ovo novo kolorno izdanje.
Meni odgovara nastavak dokle god...
Dajte nam i Marty Misteriju u boji od početka
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.