Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Zagor – Legendarne pustolovine 5 (cb): “POVRATAK U DARKWOOD”
Dado A.
#1 Posted : 1. srpnja 2025. 9:04:11(UTC)
Rank: Libellus

Uskoro bi se, zajedno s kolornom, u prodaji trebala naći i crno-bijela verzija “POVRATKA U DARKWOOD”, 5. knjige Zagorovih Legendarnih pustolovina!

Autori ove sjajne priče s Hellingenom su Guido Nolitta (scenarij) i Franco Donatelli (crtež), a naslovnice potpisuje maestro Gallieno Ferri!

Kao što već znate, format Legendarnih pustolovina je istovjetan kao kod naše redovne biblioteke (170 mm x 240 mm), naklada je 400 primjeraka (cb, tvrde korice, mat + UV lak), a ova priča izvorno je objavljena u lipnju, srpnju i kolovozu 1974. u brojevima 107, 108 i 109 redovnog serijala.

Cjelokupan popis svih naših dosad objavljenih izdanja u 2025. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellusforum...aspx?g=posts&t=2652 - te na kraju još samo podatak da će regularna cijena ove knjige biti 36,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 29,52 €.

Bacite pogled:

Dado A.
#2 Posted : 1. srpnja 2025. 9:05:17(UTC)

A evo i nekoliko stranica iznutra:

mmihoci
#3 Posted : 2. srpnja 2025. 14:36:27(UTC)
Rank: Često prisutan

Znam da Zagora ima podosta u raznim edicijama i kod drugih strip izdavača ali svejedno bih htio neku biblioteku gdje bi bile c/b Zagorove knjige novijeg datuma i možda neku iz sporednih edicija u ovakvom formatu.

Kad sam već tu pa da pitam za nastavak Zagor Korjena (jer vidim da u Italiji to ide dalje), kad bi otprilike to izašlo kod vas u Libellusu.
Dado A.
#4 Posted : 3. srpnja 2025. 11:09:47(UTC)

mmihoci wrote:
Znam da Zagora ima podosta u raznim edicijama i kod drugih strip izdavača ali svejedno bih htio neku biblioteku gdje bi bile c/b Zagorove knjige novijeg datuma i možda neku iz sporednih edicija u ovakvom formatu.

I mi imamo dosta želja, možda nam se štogod od toga i poklopi s tvojima.Smile

mmihoci wrote:
Kad sam već tu pa da pitam za nastavak Zagor Korjena (jer vidim da u Italiji to ide dalje), kad bi otprilike to izašlo kod vas u Libellusu.

Samo opušteno.Smile
mmihoci
#5 Posted : 3. srpnja 2025. 11:16:20(UTC)

Dado A. wrote:
mmihoci wrote:

mmihoci wrote:

Samo opušteno.Smile

Kad bi na neka pitanja osim ovog "unarnog" ("samo opušteno") imao bar "binarni" odgovor onda bi bio više "korisničko-prijateljski".Cool
mmihoci
#6 Posted : 3. srpnja 2025. 11:19:02(UTC)

mmihoci wrote:
Dado A. wrote:
mmihoci wrote:

mmihoci wrote:

Samo opušteno.Smile

Kad bi na neka pitanja osim ovog "unarnog" ("samo opušteno") imao bar "binarni" odgovor onda bi bio više "korisničko-prijateljski".Cool

Možda sam ipak trebao reći umjesto "unarnog" da je to tvoje "kvantnog" karaktera.BigGrin
Dado A.
#7 Posted : 3. srpnja 2025. 11:24:40(UTC)

A čuj, mogao bih odgovoriti i s nekakvim konkretnim datumom pa da se onda nešto presloži, iskrsne itd. i onda krenu pitanja (ne nužno od tebe) tipa “pa gdje su”, “pa rekli ste”, “pa kako niste”, “sigurno su propali”, “možda su na Marsu”, “možda su u šumi”, “to je sigurno zato jer je Gorica ostala u ligi” itd.BigGrin

Vjeruj mi, kad ti napišem “samo opušteno” to je najpreciznije. Samo se trebaš opustiti.BigGrin

Bez brige.Smile
mmihoci
#8 Posted : 3. srpnja 2025. 12:37:57(UTC)

Je imaš praf da zna ekipa gnjaviti oko tih datuma. U zadnje vrijeme s Orlovima i Thorgalom.

Dado R.
#9 Posted : 4. srpnja 2025. 2:08:36(UTC)

mmihoci wrote:
Je imaš praf da zna ekipa gnjaviti oko tih datuma. U zadnje vrijeme s Orlovima i Thorgalom.

Eh, zato što ta "neka ekipa" uvijek ima stav i kad nema pojma. BigGrin
I nemaju pojma da se primjerice u zadnje vrijeme da puta promijenila vlasnička struktura kod francuza, ekipa koja im radi svako malo nova itd.
Nebi imalo smisla da sve to pišemo i navodimo. I nitko to željnije ne očekuje od nas samih. Smile
Prijevode odavno imamo, čekali su se materijali... Mislim mogli smo mi objaviti samo prijevod bez crteža, ali nisu ni crteži loši pa rekosmo da ćemo pričekati. BigGrin
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.